marți, 27 august 2013

Richard Branson în citate

Oportunităţile de afaceri sunt ca autobuzele, întodeauna mai vine unul.


Oricine poate încerca să deschidă o afacere dacă simte că poate schimba ceva în viaţa celorlalţi şi dacă îşi urmează pasiunea.

Angajaţii sunt cel mai important lucru pe care îl deţine o companie, pentru că dacă aceştia sunt fericiţi şi clientii vor fi fericiţi, iar businessul va creste.

Un business trebuie să fie interactiv, trebuie să fie distractiv, și trebuie să îţi exercite instinctele creative.

Dacă nu iți place ceea ce faci, nu mai continua. Trebuie să iubești ceea ce faci.

Pentru un antreprenor de succes, o afacere poate însemna avere extremă. Dar, cu o avere extremă vine şi o responsabilitatea extremă. Pentru mine, responsabilitatea este să investeasc în crearea de noi afaceri, în crearea de locuri de muncă, să angajez persoane, și să pun bani deoparte pentru a aborda problemele care pot face diferenţa.

Vrem să mergem acolo unde nimeni nu a ajuns încă. Nu există niciun model de urmat sau de copiat. De aceea călătoria noastră e atât de incitantă.

Antreprenoriatul nu este arta de a câştiga noi clienţi sau noi bani. Este arta de a-ţi place ceva, de a face acel ceva, iar clienţii şi banii o să vină de la sine.

Merită să rişti, dacă asta îţi va schimba viaţa spectaculos. Riscând pentru nimicuri, te vei mira de ce baţi pasul pe loc.

Nu promite ce nu poţi face. Ideal este să faci ce n-ai promis.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu