luni, 21 octombrie 2013

Produs publicat in 2008 la Curtea Veche
Data apariției: Ianuarie 2008
Colecția Profit
Tip copertă: Brosata
Format: 150/235
Număr pagini: 280
ISBN: 978-973-66-9701-2

Ebook
Produs publicat în 2013 la Curtea Veche
Data apariției: Ianuarie 2013
Colecția Profit
ISBN EPUB: 978-606-588-439-7
ISBN PDF: 978-606-588-440-3
Formate: ePub (Adobe DRM) sau PDF (Adobe DRM)
Drepturi utilizare: 6 dispozitive
Compatibil cu: PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor

Prezentare

Încetează să visezi și treci la fapte! Cum să începi și să îți dezvolți propria afacere? Antreprenoriatul este cea mai sigură cale de a prospera într-o lume nesigură, în continuă schimbare. Reducerea numărului locurilor de muncă este doar una dintre consecințele crizelor economice și, adesea, oameni care nu planificaseră niciodată să ajungă antreprenori aleg această soluție pentru a depăși situația de criză. Cartea specialistului american în practici antreprenoriale Larry Farrell vă furnizează toate datele necesare pentru a vă gestiona cu succes propria afacere și a vă asigura, în acest fel, independența financiară. În plus, veți găsi aici exerciții aplicative și studii de caz celebre ale unor antreprenori plini de curaj și inspirație, care au riscat și au reușit, precum Bill Gates, Walt Disney, Ed Penhoet, Michael Dell. Veți învăța toate trucurile prin care vă puteți transforma ideea într-o mare afacere, iar termeni precum întocmirea planului de afaceri, alegerea pieței și a produselor, identificarea potențialilor clienți, testarea concurenței nu vor mai ascunde nici un secret.

„Revoluția antreprenorială a secolului XXI: oamenii obișnuiți devin jucători-cheie. Aceasta nu este o revoluție rezervată celor bogați și puternici. Este o nouă pagină din istoria economiei, care îi încurajează pe toți să ia parte, de la proaspătul absolvent, oameni de știință și profesori universitari la cititorul acestei cărți, care își va face timp și se va strădui să creeze un produs sau un serviciu de care cineva, undeva, va avea nevoie și va plăti pentru el.“, Larry C. Farrell

„O carte ce trebuie citită de către oricine are pasiunea, perseverența și curajul de a începe și conduce propria afacere. Farrell surprinde cu adevărat esența adevăratului antreprenor și ce e nevoie să faci ca să supraviețuiești în actualul mediu de afaceri.”, Sabrina Horn, fondator, presedinte si CEO Horn Group, Inc.

„Cele mai eficiente metode de îmbunătățire a relației dintre client și produs.“, Internet Works

Un comentariu:

  1. Când solicitam un împrumut pentru a-mi cumpăra clădirea ca proprietar de mică afacere într-o situație dificilă, băncile convenționale au spus că nu mă pot ajuta. Firma de împrumuturi de la domnul Lee s-a așezat cu mine, a auzit situația mea și a decis că merit să risc. Aici suntem 5 ani mai târziu și tocmai mi-am reînnoit împrumutul pentru încă 7 ani. Nu aș fi putut cumpăra clădirea mea fără ajutorul împrumutului de la dl lee și voi fi dator pentru totdeauna cu ei pentru că mi-au dat o șansă când nimeni altcineva nu ar face-o. "Iată dl lee
    adresa de e-mail de contact: 247officedept@gmail.com De asemenea, pe WhatsApp: + 1-989-394-3740 Așa că voi sfătui pe oricine care caută un împrumut să-l contacteze pe dl Lee pentru asistență cu finanțarea împrumuturilor.

    RăspundețiȘtergere